.

Antigel sisteme pneumatice 1 L

Cod: 830 702 087 4

Special Price 79.00 Lei

Antigel sisteme pneumatice - 1 L

Acest produs nu este momentan pe stoc! Sunati pentru detalii la +40750833001

Telefon comenzi: +40750833001

Scrie-ne pe WhatsApp

Email comenzi: office@cumparamonline.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: de la 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.cumparamonline.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Vremea, uzura și rugina vor reprezenta întotdeauna o provocare în ceea ce privește siguranța și a eficiența vehiculelor utilitare.

O înțelegere profundă a mecanismelor,tehnologiilor mecatronice și electronice pentru frânare, stabilitate și sisteme de automatizare a transmisiilor fac ca produsele de întreținere sa fie utilizate constant pentru a extinde durata de viață a vehiculului și îmbunătățirea fiabilității pe șosea. O investiție mică în produsul de întreținere adecvat poate face o diferență uriașă față de durata de viață și costurile de întreținere pe termen lung ale vehiculului.

 

Antigel sisteme pneumatice este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                       ✅  COMANDA ACUM si fa-ti viata mai usoara,​     
                                       AICI partenerul tau onlline de INCREDERE   

 


 

 

Scrie un comentariu