Politica de retur

Politica de returnare/schimb

 Clientii multumiti sunt bornele care ne demonstreaza ca ne facem treaba asta cum trebuie. De aceea, magazinul online www.cumparamonline.ro este administrat de S.C. IMPACT SALES S.R.L., cu sediul profesional in Bacau, Podu Turcului , str. Hanta , nr 9C  ofera clientilor 14 zile calendaristice de la primirea coletului de la curier (de catre Client sau persoana desemnata de acesta ; date ce apar pe semnatura de primire a curierului ), in care pot returna sau schimba produsele comandate de pe www.cumparamonline.ro* supunandu-ne astfel OUG 34/2014 .

Important de reținut:

 - Se supun procedurii de retur toate produsele nefolosite/neutilizate si returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii (semnatura de primire de la curier)  si si facem plata in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice (de la data primirii coletului retur ) ; rambursare ce se va face DOAR in contul IBAN (nu trimitem bani in plic, ramburs la curier sau fizic) indicat de dvs. in Formularul de retur

- Returnarea produselor achizitionate de pe www.cumparamonline.ro se face prin prin curier pe adresa sediului nostru.
*ATENTIE coletul NU trebuie sa contina suma ramburs deoarece restituirea sumei se va face in cont iar plata transportului trebuie sa fie LA EXPEDITOR ( in caz contrar coletul se va intoarce retur si va trebui sa reluati procedura ) iar transportul este suportat de catre Clientul expeditor conform  OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014 .

- Rugam toti clientii care ne trimit schimb sau retur sa se asigure ca au ambalat corespunzator pentru a ajunge in siguranta la punctual de destinatie , De asemenea, vor fi returnate toate produsele promotionale , bonusurile sau produsele oferite cu titlu gratuit .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 

Pentru returnarea produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc percepem taxa de aducere la conformitate de minim 10% . (daca produsul NU are defecte cand pleaca de la Client spre www.cumparamonline.ro si ajunge deteriorat si necorespunzator ambalat responsabilitatea cade in sarcina Clientului )

- Ne rezervam dreptul de a verifica starea produsului returnat pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată putem decide să returnăm parțial valoarea produselor. ( Conform O.U.G. Nr. 34/2014 Art. 14, Alin. 3 ).

   Clientul are dreptul de a returna sau a solicita schimbul doar daca anunta www.cumparamonline.ro ,in scris , în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Aceasta solicitare scrisa se poate face pe office@cumparamonline.ro sau completand formularul de retur

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice Client persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si NU se aplica pentru Clientii Persoane Juridice .

În cazul în care ți s-a livrat un produs diferit față de ce ai comandat, te rugăm să ne semnalezi acest lucru si, in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de  7 zile calendaristice revenim cu rezolutie . Interesul nostru este de a soluționa problema cât mai repede posibil, și în final de a onora comanda ta inițială. Bineînțeles, în acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi. 

Magazinul online www.cumparamonline.ro administrat de S.C. S.C. IMPACT SALES S.R.L S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari celor mai sus mentionate fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.

Scrie un comentariu