Livrarea produselor

Pachetele sunt expediate in aproximativ 3-5 zile lucratoare de la acceptarea  Comenzii de catre Vanzator (pentru comenzile cu plata ramburs) sau de la primirea confirmarii platii (pentru cele cu plata in banca), prin firma de curierat agreata.

Curierul va va contacta telefonic/SMS inainte de livrare si este important sa completati corect numarul de telefon, dar si adresa, inclusiv  codul postal, orasul si judetul atunci cand plasati comanda.

Expedierea este gratuita pentru comenzile de peste 499 RON si cu o greutate maxima de 5 kg , inregistrate de catre client direct pe site-ul www.cumparamonline.ro . Pentru celelalte comenzi taxele de transport pot sa difere in functie de firma de curierat cu care se face expeditia, greutatea coletului/coletelor si kilometrii suplimentari, in caz de livrare la o adresa in afara ariei de acoperire a curierului.
*pentru coletele de peste 5kg se va percepe o taxa suplimentara de 3RON/KG ,
**pentru colete livrate in afara ariei de acoperire a curierului vor fi aplicate taxe suplimentare iar plata comenzii se va face in avans pe baza facturii proforme ,
***taxele de expediere pentru coletele pana in 5kg si in zona de acoperire a curierului va fi de 19RON .
*** nu se aplica transportul gratuit daca  comanda beneficiaza de reducere de pret mai mare de 19 RON . 
*** comenzile cu o valoare mai mare de 2500 RON vor fi expediate doar in baza unei plati in avans de minim 50% din valoare.


Taxele de expediere includ taxele de manipulare si ambalare, precum si costurile de transport.

​Magazinul online www.cumparamonline.ro administrat de S.C. IMPACT SALES S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari celor mai sus mentionate fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.


 

Scrie un comentariu