Modalitati de plata

Cumparaturi 100% sigure , modalitati de plata diverse !

Iti oferim mai multe variante de a plati pentru produsele comandate pe site-ul nostru astfel :


1. Numerar/ramburs la curier , odata cu ridicarea coletului de la firma de curierat,

2. Prin transfer bancar cu ordin de plata in contul RO06BTRLRONCRT0637873101, deschis la BANCA TRANSILVANIA ( plata se va face in avans, inainte de expedierea coletului, pe baza unei facturi proforme )

3 .On-line cu card bancar, prin sistemul securizat de plati online, furnizat de procesatorul NETOPIA PAYMENTS. 


Mentiuni:
-  Daca doresti sa platesti produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat), trebuie doar sa selectezi optiunea respectiva in timpul emiterii comenzii (comenzile cu o valoare mai mare de 2500 RON vor fi expediate doar in baza unei plati in avans de minim 50% din valoare. ). Dupa receptionarea comenzii tale, un reprezentant din departamentul de vanzari te va contacta telefonic pentru confirmare si pentru a stabili detaliile referitoare la livrare.
Mentionam ca plata prin sistem Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare, acestea putand fi vizionate in sectiunea Livrarea produselor.

-  In situatia in care ai optat pentru plata in avans prin Ordin de Plata in contul nostru bancar, te rugam ca in momentul efectuarii platii sa specifici pe documentul bancar atat numarul, data facturii proforme, cat si numarul de comanda.
Te informam ca informatiile privind Comanda efectuata de tine, precum si Factura Proforma aferenta acestei comenzi, vor fi disponibile pe e-mail-ul tau imediat dupa trimiterea comenzii catre magazinul nostru. Recomandam efectuarea platii dupa acceptarea Comenzii de catre Vanzator ( unul dintre consultantii nostrii vor suna pentru confirmare in maxim 48 ore de la primirea comenzii  .
Dupa efectuarea platii prin Ordin de Plata te rugam sa ne transmiti prin e-mail la adresa office@cumparamonline.ro o copie dupa acest document care sa contina si stampila bancii.
Livrarea comenzii prin curier se va face doar dupa acceptarea comenzii de catre VANZATOR si confirmarea incasarii contravalorii facturii proforme in contul nostru bancar. In situatia in care plata nu va fi confirmata in termen de 7 zile calendaristice de la data trimiterii comenzii / emiterii facturii proforme, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila trimisa catre Cumparator.

-. Procesatorul de plati online NETOPIA PAYMENTS: 

 
 • Este un serviciu de plata sigur si, in acelasi timp, eficient si confortabil, care te va ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv procesatorului de plati.
 • Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca acest procesator de plati nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat, pe o conexiune securizata, catre banca procesatoare.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 • In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate, cunoscut numai de posesor, si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
  Atentie! – platile cu card bancar sunt fara comision pentru client !

  Pentru plata numerar

   
 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";
 • Alegeti metoda de plata convenabila specificata in campul: Doresc sa platesc, situata in Pagina de “Cos Cumparaturi”
  Pentru metoda de plata "Online cu card bancar" va fi necesar ca dupa trimiterea comenzii sa efectuati click pe optiunea “Plateste online” in ecranul de confirmare comanda de pe site. Tot ce trebuie sa faceti este sa:
 • Completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 • Introduceti datele dumneavoastra personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata. Informatiile personale nu sunt transferate catre terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati numele persoanelor la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult, www.cumparamonline.ro si Netopia Mobilpay nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
 • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure", elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant.
 • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru aceasta. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin e-mail.

  Politica de securitate
  Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia Mobilpay.Detalii, aici – https://www.mobilpay.ro/public/.
   
   
   
   
   
   
Politica de confidentialitate 
S.C. IMPACT SALES S.R.L. , CUI : 45587739 , J04/220/2022 , capital social 200 RON , cu sediul social in Bacau , Podu Turcului , Hanta nr. 9, respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmită datele personale ale acestora catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii si livrarea acesteia), precum i pentru informari comerciale cu privire la magazinul on-line www.cumparamonline.ro.


De asemenea, va asiguram ca nu incurajam SPAM-ul, nu oferim adresele de e-mail ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul magazinului on-line www.cumparamonline.ro si nu divulgam adresele de e-mail ale utilizatorilor nostri altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


 
Informare privind protecția datelor personale
S.C. IMPACT SALES S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicatiilor electronice.


Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.cumparamonline.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.


Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
 • Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;
 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra;
 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
 • Pentru a factura, a coresponda, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati.

  Datele colectate de site-ul www.cumparamonline.ro sunt: nume, prenume, adresa de livrare, email si telefon.
  Scopul colectării acestor date este: livrarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana care a furnizat datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.


   
  DREPTURILE UTILIZATORILOR:
  Utilizatorul este informat ca S.C. IMPACT SALES S.R.L. . prelucreaza si stocheaza datele personale ale utilizatorilor, ofera acces la datele utilizatorilor prin contul creat sau la adresa de e-mail office@cumparamonline.ro, ofera dreptul de interventie asupra datelor, asta insemnand rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii sau a datelor incomplete sau inexacte.
  S.C. IMPACT SALES S.R.L. ofera dreptul de opozitie. Clientul are dreptul de a se opune oricarei prelucrari a datelor personale.

  Modalitatea de exercitare a drepturilor poate fi  facuta de clienti in urmatoarele moduri:
  telefonic, la numarul 0745204824, prin adresa de mail office@cumparamonline.ro sau prin scrisoare la sediul IMPACT SALES SRL  din str. Hanta nr 9, Podu Turcului, jud. Bacau .
 •  
 • ​Magazinul online www.cumparamonline.ro administrat de S.C. IMPACT SALES S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari celor mai sus mentionate fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.


 • Colectarea de date cu caracter personal
  www.cumparamonline.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.


  Modificari ale politicii de confidentialitate
  Daca vom considera ca este necesara o schimbare a politicii noastre de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si la modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.
  S.C. IMPACT SALES S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.


  Echipa www.cumparamonline.ro
   
   
   
   
   
   
   

Scrie un comentariu